Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 72 km

Mannen gewond na ruzie in horecazaak Terneuzen

Toegevoegd: 19-11-2022, 11.09 uur
De gewonden werden met ambulances naar het ziekenhuis gebracht.
De gewonden werden met ambulances naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Reinoud Hiemstra
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Het incident waarbij vannacht bij een horecazaak aan de Nieuwstraat in Terneuzen twee mensen gewond raakte, betrof een onenigheid tussen twee mannen. Dat meldt de politie vanochtend.


Volgens de politie kregen twee mannen ruzie met elkaar. Rond 01.40 uur duwde één van de twee de ander door een ruit. De man raakte hierdoor gewond. De andere man liep letsel op doordat hij (vermoedelijk) werd geslagen met een glas. De politie kreeg het incident gemeld als zijnde een mogelijke steekpartij maar daarvan bleek geen sprake te zijn.

De slachtoffers zijn met ambulances naar het ziekenhuis gebracht. De politie startte een onderzoek maar omdat de gewonde mannen geen politiebemoeienis wilden, is de zaak nu verder afgedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marcus Aurelius (20-11-2022 om 12:58)
vermoed dat die waarschijnlijk door die glazen deur is geduwd raam lijkt me onwaaarschijnlijk
EWA (19-11-2022 om 14:10)
Weer gedoe in binnenstad, altijd wat houd nooit op ey... Deze gasten, blijven problemen met elkaar maken zo vermoeiend dit pfff...
Erik (19-11-2022 om 11:54)
Géén " Politiebemoeienis " ? Maar ik mag aannemen dat de schade aan de ruit en het bierglas wel door de heren wordt vergoed en dat dit in het politie dossier ( PV ? ) is vermeld..... ;-)
Cookie-instellingen beheren