Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Fietser gewond bij valpartij Vlissingen

Toegevoegd: 20-11-2022, 04.34 uur
Door: Reinoud Hiemstra

VLISSINGEN - Op het fietspad ter hoogte van de kruising Sloeweg - Koudekerkseweg in Vlissingen is vannacht een fietser ten val gekomen. Hij raakte hierbij licht gewond. Het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer meegenomen.


Rond 03.00 uur kwam de man in het grasveld naast het fietspad terecht. Hierop werden door omstanders de hulpdiensten ingeschakeld. De toegesnelde politieagenten hebben de man geholpen en toegedekt met foliedekens ter voorkoming van onderkoeling. De ambulance kwam even later ook ter plaatse. Het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer vervolgens nagekeken en meegenomen. 

De opgeroepen ambulance kwam bij aankomst vast te zitten in het drassige gras. Gelukkig was er geen haast bij het vervoeren van het slachtoffer. Bergingsbedrijf Kuzee werd ingeschakeld om de ambulance uit het gras te helpen. Deze heeft de ambulance uit het gras getrokken waarna de patiënt rond 03.50 uur alsnog overgebracht kon worden naar het ziekenhuis.

Waardoor de fietser ten val kwam, is niet bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren