Weerbericht:
Vannacht in het zuidwesten regen, overdag overal
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto belandt in sloot naast A58 bij Rilland

Toegevoegd: 20-11-2022, 07.22 uur - Update: 20-11-2022, 19.48 uur
De auto is uit de sloot gehaald en afgevoerd.
De auto is uit de sloot gehaald en afgevoerd.
© Foto: Reinoud Hiemstra
Door: Roland de Jong

RILLAND - Een personenauto is zondagochtend vroeg in een sloot terecht gekomen langs de A58 bij Rilland. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.


Het eenzijdige verkeersongeluk gebeurde rond 06.15 uur op de rijbaan richting Bergen op Zoom. Na de melding van het ongeluk werd onder meer de brandweer opgeroepen maar er bleek niemand bekneld te zijn geraakt.

Bij de 25 jarige bestuurder uit Middelburg is door een GGD-arts een bloedtest afgenomen om te controleren of hij onder invloed had gereden. De uitslag laat nog even op zich wachten want het bloed zal eerst onderzocht moeten worden in het laboratorium van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI).

Bergingsbedrijf Van Egeraat heeft de auto uit de sloot gehaald en afgevoerd. Even na 07.00 uur was de weg weer helemaal vrij. Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (20-11-2022 om 10:19)
Wat hebben ze in Zeeland toch met die sloten. De een na de ander vliegt erin. Is het nou echt zo moeilijk om een auto op de weg te houden? Kwestie van autorijden en niet met andere dingen bezig zijn en ben je te moe, dan rij je niet.
Cookie-instellingen beheren