Weerbericht:
Vandaag enkele buien, komende nacht mist
Verkeersinformatie:
80 files van totaal 340 km

Brand ondergrondse afvalcontainer vakantiepark Cadzand

Toegevoegd: 20-11-2022, 19.40 uur
Brandweer Sluis was snel ter plaatse. Brandweer Sluis was snel ter plaatse.
Brandweer Sluis was snel ter plaatse.
© Foto: Brandweer Sluis
Door: Reinoud Hiemstra

CADZAND - De brandweer uit Sluis is zondagmiddag opgeroepen voor een brand in een ondergrondse restafvalcontainer op een vakantiepark in Cadzand. De brand viel mee en was snel geblust.


De melding kwam rond 12.30 uur binnen. Hierop is de brandweer Sluis ter plaatse gekomen aan de Laan van Cavelot. Brandweerlieden zijn de brand te lijf gegaan met een straal hoge druk. Hierdoor was de brand snel onder controle en kon uitbreiding naar de naastgelegen containers worden voorkomen. 

Met behulp van een warmtebeeldcamera werd gecontroleerd of de brand daadwerkelijk uit was. Wat de oorzaak van het in brand vliegen van de container is, is niet duidelijk. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Loes (20-11-2022 om 20:48)
Het is niet altijd vandalisme maar van mensen die niet nadenken wat en wanneer ze wat weggooien.
Cookie-instellingen beheren