Weerbericht:
Eerst plaatselijk dichte mist en gladheid
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 20 km

Meerdere woninginbraken in gemeente Reimerswaal

Toegevoegd: 21-11-2022, 10.29 uur
Meerdere woninginbraken in gemeente Reimerswaal
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

KRUININGEN - In de gemeente Reimerswaal zijn zondag meerdere woninginbraken gepleegd. De wijkagenten van gemeente Reimerswaal delen enkele tips om woninginbraken tegen te gaan.


Agenten werden in de gemeente Reimerswaal gisteren vier keer geconfronteerd met woninginbraken binnen de gemeente Reimerswaal. Ze gaan er vanuit dat de inbraken overdag hebben plaatsgevonden. De wijkagenten van Reimerswaal delen daarom enkele tips om de kans op  een woninginbraak te kunnen verkleinen.

Zo wordt er geadviseerd om te zorgen voor goed hang- en sluitwerk op ramen en deuren te monteren. Daarnaast is het ook verstandig om de woning af te sluiten, ook al ben je maar voor een kort moment weg. Het is niet verstandig om waardevolle spullen op zicht te leggen. Er wordt door de agenten opgeroepen om bij elke verdachte situatie het alarmnummer 112 bellen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nadenker (23-11-2022 om 06:24)
Verbaasd me niks.
Tja (22-11-2022 om 08:53)
En als je de misdadigers op een presenteerblaadje doet aangeven, direct of (in)direct via misdaad (Anoniem) gebeurt er nog niks... Welkom in NL waar dit soort (wan) gedrag gewoon gedoogd word en door de vingers word gekeken omdat er te weinig mensen in dienst voor zijn schijnbaar om er daadwerkelijk iets mee of tegen te gaan doen en als dit soort lui gepakt worden krijgen Buro Halt video kijken (1)waarschuwing VAN NIET MEER DOEN of hooguit paar uurtjes taakstraf, vind je het gek dat zoveel lui ontsporen dan
Lentezon (22-11-2022 om 08:20)
Dat is te kort door de bocht, er worden mensen van horloges op straat beroofd. Wat betreft geen dure dingen kopen, beter kan het zo geformuleerd worden ''blijf van een ander z'n spullen af!'' Het is toch te zot voor woorden dat je benauwd moet zijn met wat je aanschaft, voor een stel van die hufters.
Oud zeeuw (21-11-2022 om 19:42)
Gewoon geen dure dingen kopen. Geen Rolex thuis laten liggen, die draag je gewoon.
Cookie-instellingen beheren