Weerbericht:
Zonnige perioden, in het zuidoosten meer bewolking en kans op lichte regen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Nog geen duidelijkheid in oorzaak dodelijk incident Rilland

Toegevoegd: 21-11-2022, 16.57 uur
De politie onderzoekt het incident.
De politie onderzoekt het incident.
© Foto: Reinoud Hiemstra
Door: Eugène Harthoorn

RILLAND - De politie is nog bezig met het onderzoek naar de toedracht van het incident bij de Bathsebrug bij Rilland. De politie trof daar gisteren twee overleden personen aan.


De politie kreeg gisterenavond de melding binnen dat er een verlaten auto was aangetroffen op de Bathsebrug bij Rilland. Nadat de politie in de omgeving van de auto in het water twee stoffelijke overschotten had aangetroffen, werd er een uitgebreid onderzoek opgestart.

De woordvoerder van de politie heeft vanmiddag via twitter laten weten dat er om misdrijf uit te sluiten een nader rechercheonderzoek nodig is. Er zal naar verwachting vandaag geen duidelijkheid meer komen. Over de identiteit van de slachtoffers doet de politie vooralsnog geen uitspraak.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (21-11-2022 om 22:05)
Logisch dat de politie niks deelt totdat het onderzoek is afgerond. Zijn de twee slachtoffers bijvoorbeeld vermoord of hebben de twee besloten uit het leven te stappen? Was het een stel? Man, vrouw? De politie zal al wat kostbare informatie hebben via de nabestaanden over het gedragsprofiel van de slachtoffers. Als ze zijn vermoord, dan lijkt me dit gewoon een drugsdeal die fout is afgelopen gezien de rustige locatie. Of is dit een moord in de relationele sfeer of een criminele afrekening waarbij de slachtoffers onder schot werden gehouden? Hopelijk zal de politie wel snel met infomatie naar buiten komen en niet weer (zoals in aardig wat gevallen) een half jaar wachten als ze de eerste maanden het onderzoek zelf niet rond kunnen krijgen.
Cookie-instellingen beheren