Weerbericht:
Vannacht in het zuidwesten regen, overdag overal
Verkeersinformatie:
Geen files

Scooterbestuurder gewond bij ongeval centrum Vlissingen

Toegevoegd: 21-11-2022, 20.21 uur
Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.
Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugene Harthoorn

VLISSINGEN - Een scooterbestuurder is maandagavond gewond geraakt bij een ongeval in het centrum van Vlissingen. De scooter raakte beschadigd.


Het ongeval vond omstreeks 19.25 uur plaats op de Aagje Dekenstraat in Vlissingen. Door nog onbekende oorzaak kwam de scooter met een auto in botsing. De bestuurder kwam ten val en raakte gewond. De politie en ambulancemedewerkers kwamen ter plaatse.

Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel onderzocht en meegenomen naar het ziekenhuis. De politie heeft de scooter in de omgeving gestald.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (22-11-2022 om 18:55)
De bezorger deed niks fout. Stond stil en voorgesorteerd met knipperlichten aan om te parkeren. De scooter reed zelf vol op de achterkant, schijnbaar zonder te remmen. En Loes had het niet over wie er in deze schuld had. De verkeersituatie is altijd al onveilig geweest daar. Zie ook 112vlissingen-souburg: Aagje Dekenstraat: Scooter botste van achteren op stilstaande auto
Johan (22-11-2022 om 10:41)
@Loes en Roadrunner: Bedenk wel dat hoe langzamer ze rijden hoe later en kouder en verpieterder je warm eten arriveert.
Roadrunner (22-11-2022 om 09:44)
Loes, dat zijn gewoon de maaltijd bezorgers
Loes (21-11-2022 om 22:09)
Als een idioot word er gereden nipt rijden ze je voorbij...levensgevaarlijk. wie zijn dat soort mensen...hebben ze geen besef..dat ze het rijbewijs niet waard zijn auto.s fietsers geen geduld niet willen minderen met vaart.. dwars bijna door je heen willen rijden..overal...jong en oud..wat bezield dit soort mensen of kippen zonder kop.
Cookie-instellingen beheren