Weerbericht:
Vandaag enkele buien, komende nacht mist
Verkeersinformatie:
75 files van totaal 308 km

Scooterrijdster gewond bij ongeval Middelburg

Toegevoegd: 22-11-2022, 13.02 uur - Update: 23-11-2022, 19.07 uur
Scooterrijdster gewond bij ongeval Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - Een scooterrijdster is dinsdagmorgen gewond geraakt bij een ongeval op de Elzenlaan in Middelburg. Het slachtoffer kwam hier in botsing met een 14-jarige fietser. Deze bleef ongedeerd.


De jongen kwam omstreeks 08.10 uur met de scooterbestuurster in botsing. De vrouw had volgens de politie nog een poging gedaan om de Middelburgse fietser te ontwijken, maar dit was niet gelukt. De scooter botste tegen het achterwiel van de fiets. De fietser raakte niet gewond en ging na de botsing de school in. Politieagenten hebben hem hier vervolgens opgezocht.

De medewerkers van de ambulancedienst hebben de 42-jarige Middelburgse scooterrijdster onderzocht. Ze is op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gegaan om röntgenfoto's te laten maken. Volgens de politie hebben de beide betrokkenen gegevens uitgewisseld en gaan de verzekeringsmaatschappijen zich verder buigen over de schuldvraag.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren