Weerbericht:
Zonnig en tropisch warm
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 85 km

Middelbrand bij discotheek in Westkapelle

Toegevoegd: 24-04-2007, 00.28 uur
Door: Roland de Jong

WESTKAPELLE - Bij discotheek de Hooizolder aan de Grindweg in Westkapelle heeft maandagavond een forse buitenbrand gewoed.

Een voorbijganger zag rond 23.25 uur grote vlammen op het terrein bij de uitgaansgelegenheid. Daarop werd direct groot alarm geslagen en stuurde de Middelburgse alarmcentrale de tankautospuiten van Zoutelande en Westkapelle met spoed ter plaatse.

Volgens de eerste 112-melding was er sprake van een brand in het pand. Toen de eerste hulpverleners ter plaatse kwamen bleek dat de brand woedde in een stapel met hout en rommel. Van een brand in het pand was dus geen sprake. De spuitgasten hadden het vuur snel onder controle.

De politie vermoedt dat de brand is aangestoken en heeft een onderzoek ingesteld. Van de dader(s) ontbreekt vooralsnog echter ieder spoor.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750