Weerbericht:
Overdag van het noordwesten uit bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Overleden persoon Yerseke: geen ongeval of misdrijf

Toegevoegd: 23-11-2022, 16.14 uur
Het politie-onderzoek is nu afgerond.
Het politie-onderzoek is nu afgerond.
© Foto: Reinoud Hiemstra
Door: Roland de Jong

YERSEKE - De persoon die vanochtend levenloos werd aangetroffen in een watergang nabij Yerseke is niet omgekomen door een ongeval of een misdrijf. Dat heeft de politie bekendgemaakt.


Het slachtoffer werd rond 08.50 uur door een omstander ontdekt bij de Reeweg. Dat gebeurde nadat een verlaten personenauto was aangetroffen. Volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) werd het slachtoffer door politiemensen en ambulancepersoneel uit het water gehaald.

Op de kant werd gestart met reanimeren maar deze poging mocht niet baten en de man overleed ter plekke. Forensisch onderzoekers hebben ter plekke onderzoek gedaan. Hieruit is volgens de politie naar voren gekomen dat geen sprake was van een ongeval of een misdrijf. Het onderzoek is nu afgesloten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (23-11-2022 om 16:44)
sterkte voor de hulpverleners en nabestaanden
Cookie-instellingen beheren