Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 16 km

Jongen gewond bij botsing met auto Arnemuiden

Toegevoegd: 23-11-2022, 17.18 uur
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - Een jongen is woensdagmiddag gewond geraakt toen hij op een kruising in Arnemuiden in botsing kwam met een personenauto. De jongen liep geen ernstig letsel op.


De botsing vond rond 16.30 uur plaats op de kruising van de Doeleweg met de Akkerlaan. Passanten ontfermden zich over de jongen in afwachting van de komst van een rapid responder van de ambulancedienst. Na onderzoek bleek het slachtoffer niet ernstig gewond te zijn geraakt. Hij hoefde niet per ambulance naar het ziekenhuis te worden vervoerd.

De politie heeft verklaringen opgenomen van de betrokken partijen. De automobilist(e) kon hierna zijn/haar weg vervolgen. De fiets is in de omgeving gestald. Tegen 17.00 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren