Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in het zuid(oost)en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Vlissinger van pinpas beroofd op Stadhuisplein

Toegevoegd: 24-04-2007, 00.40 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Op het Stadhuisplein in Vlissingen is maandag een 45-jarige man uit die plaats beroofd van zijn pinpas.

De man was rond 19.15 uur gaan pinnen bij de ABN/AMRO bank op het plein toen hij plots door een onbekend persoon van achteren bij zijn schouder werd gepakt. De man werd weggetrokken bij de automaat en een tweede persoon griste de pinpas uit de automaat. De twee renden weg in de richting van het stadhuis.

Signalementen
De politie heeft van beide daders een signalement. De eerste dader was een man van 20 tot 25 jaar oud. Hij was 1,85 meter lang en had een getint uiter-lijk. Hij droeg een grijs met rood vest met capuchon. Hij droeg deze ten tijde van de beroving over zijn hoofd. De man has een wijde spijkerbroek aan met een zogeheten 'laag kruis'.

Over de tweede dader zijn minder details bekend. De huidskleur van deze man was donkerder dan die van dader één. Hij droeg een donkerkleurige baseball pet en ook hij had een wijde spijkerbroek met een 'laag kruis'.

Mensen die meer weten over de beroving kunnen contact opnemen met de politie Zeeland. Dit kan via het bureau in Vlissingen maar ook via het telefoon-nummer 0900-8844 of via het numeer 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750