Weerbericht:
Vandaag enkele buien, komende nacht mist
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 375 km

Kachel veroorzaakt brand in badkamer Biggekerke

Toegevoegd: 23-11-2022, 20.04 uur
Kachel veroorzaakt brand in badkamer Biggekerke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BIGGEKERKE - In een woning aan de Krommenhoeke in het gelijknamige buurtschap bij Biggekerke heeft woensdag halverwege de middag brand gewoed. De brandweer heeft de brand geblust.


Het brandje woedde volgens de brandweer in de badkamer en ontstond rond 14.55 uur in een elektrische kachel. Twee blusvoertuigen en een ladderwagen werden opgeroepen om de brand te bestrijden.

De brandweer heeft de brand afgeblust met een straal hoge druk. Uitbreiding naar andere ruimtes kon worden voorkomen. Een ambulanceteam werd opgeroepen om een betrokkene te onderzoeken maar meer details hierover zijn niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nina (24-11-2022 om 12:22)
Dit zal waarschijnlijk meer voor gaan komen nu mensen de verwarming niet meer durven opendraaien
bram (23-11-2022 om 23:42)
Klinkt een beetje komisch: "Brand in de badkamer", maar het kan.....dat blijkt maar. Gelukkig dat de oververhitte kachel de rest van het huis niet in de fik heeft gezet. Voor de betrokken persoon hoop ik dat het allemaal meevalt. Sterkte!!
Cookie-instellingen beheren