Weerbericht:
Vooral in de noordwestelijke helft buien, soms met onweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Brandweer oefent ongeval gevaarlijke stoffen

Toegevoegd: 24-04-2007, 09.31 uur
Door: Roland de Jong

THOLEN - De brandweer van Tholen heeft maandagavond een grote oefening gehouden om de inzet bij ongelukken met gevaarlijke stoffen te trainen.

Het oefenscenario ging rond 19.00 uur van start op de Energieweg, waar een vrachtwagen op een scooter gebotst zou zijn. Bij de brommer lagen enkele vaten met gevaarlijke stoffen. Deze moesten worden weggehaald door brandweerlieden in chemiepakken.

Rond de brommer lag ook een gevaarlijke vloeistof. De brandweerlieden moesten deze afdekken met schuim. In het scenario was ook de aanwezigheid van de pers opgenomen die er vrijwel alles voor over had om mooie plaatjes te schieten. Verder was er ook sprake van een gewonde.

De brandweer spreekt van een geslaagde oefening.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750