Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Verkeerscontrole bij Schietbaan Middelburg

Toegevoegd: 24-11-2022, 17.08 uur
Door: Reinoud Hiemstra

MIDDELBURG - Op de Schietbaan in Middelburg is vandaag een algemene verkeerscontrole gehouden door de politie en de afdeling handhaving van de gemeente Middelburg. Auto's werden van de weg gehaald voor controle op verschillende zaken.


Tijdens de controle werden door opvallende en onopvallende voertuigen van de politie en handhaving verschillende voertuigen van de weg gehaald. Deze auto's werden begeleid naar de opstelplaats aan de Schietbaan, pal naast de N57. Hier werd vervolgens gecontroleerd op onder meer de geldigheid van het rijbewijs en welke lading er vervoerd werd.

Onder de gecontroleerde voertuigen vielen niet alleen busjes van zowel bedrijven als particulieren, ook werden voertuigen met buitenlandse kentekens gecontroleerd. De uitkomsten van de controle worden op een later moment bekendgemaakt.

Zie ook:

Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (25-11-2022 om 20:11)
In het vervolg stuurt de politie cooraf een controle waarschuwing want 2x per week: mensonterend, hoewel.
Tja (25-11-2022 om 17:25)
Dat is ookzo @Ger sluit me daar volledig bij aan matig werk dit kunnen beter focussen op criminelen die steeds de dans ontglippen...
Ger (25-11-2022 om 14:40)
Prima zulke controles maar inderdaad te gek voor woorden als ze voertuigen 2 x in 1 week van de weg halen! Dat zouden ze toch ook bij moeten houden…. Een voertuig zal niet in 2 dagen plots een ernstig gebrek gaan vertonen. Liever controle door vliegende brigades en betere controle op die idiote bumperklevers! Dat zorgt voor meer veiligheid.
Peter Quest (25-11-2022 om 13:43)
Ik ben iets minder te spreken. Niet dat je niet mag controleren maar 2x in 1 week tijd dit soort controles houden schiet zijn doel voorbij. 2x stoppen. 2x 20 minuten wachten. Dan kijken ze mijn hele auto na, prima, met slechts 1 doel, een bon uit te kunnen schrijven. Het is dus om het geld te doen. Niets gevonden en ik mag weer doorrijden. Had een afspraak in het ziekenhuis, jammer dan. Sluit maar aan en wacht maar gewoon. In Spanje, Italië en Frankrijk hebben ze vliegende brigades die 10x meer boeven en schurken vangen dan dat ze dat hier bij 2 controles doen. Hier ligt de doelstelling op de eerlijke burgers proberen te pakken. In die andere landen ligt de prioriteit op boeven en schurken vangen.
willem (25-11-2022 om 03:19)
goed gedaan--mag van mij elke dag.
Goed werk (24-11-2022 om 17:52)
Goed gedaan, dit mag wel elke dag van het jaar bij iedere burger zijn voertuigen gebeuren.
Cookie-instellingen beheren