Weerbericht:
Vandaag enkele buien, komende nacht mist
Verkeersinformatie:
61 files van totaal 234 km

Kans op geuroverlast door lekkage bij Dow Benelux

Toegevoegd: 24-11-2022, 17.19 uur
Kans op geuroverlast door lekkage bij Dow Benelux
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HOEK - Vanwege een lekkage bij Dow Benelux in Hoek is het zogeheten Industrypark momenteel afgesloten. Het incident kan mogelijk zorgen voor geuroverlast. De hulpdiensten zijn ter plekke.


De lekkage bevindt zich volgens Dow Benelux bij één van de fabrieken op het Industrypark aan de Herbert H. Dowweg. "Als standaardprocedure zijn onze hulpverleningsdiensten uitgerukt en hebben we uit voorzorg de poorten van het Industriepark gesloten. Uit voorzorg worden er metingen verricht op en rondom het Industrypark", aldus een woordvoerder van het bedrijf.

Naar aanleiding van het lek kan volgens Dow rondom het Industrypark geuroverlast worden waargenomen. "Onze collega’s doen er alles aan om de lekkage zo snel mogelijk te verhelpen en de eventuele overlast tot een minimum te beperken", aldus Dow. Bij het incident is vooralsnog alleen de bedrijfsbrandweer ingezet.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Burger (25-11-2022 om 15:12)
Haha vast iets gezonds om in te ademen. Maar dat zeggen ze natuurlijk niet.
Harry (24-11-2022 om 23:35)
Hopenlijk kwam er geen stikstof vrij
p (24-11-2022 om 19:31)
Misschien wel handig om ook even te vermelden wat voor geur of stof er weer door de lucht vliegt!!!
Cookie-instellingen beheren