Weerbericht:
Wisselvallig
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Vrouw (58) uit Terneuzen sinds gisteren vermist

Toegevoegd: 25-11-2022, 08.12 uur
Vrouw (58) uit Terneuzen sinds gisteren vermist
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Sinds donderdag wordt vanuit Terneuzen een 58-jarige vrouw vermist. De politie heeft vanochtend het signalement van de vrouw verspreid.


De vrouw is voor het laatst gezien in de omgeving van de Roerstraat en de Ferlemanstraat. Via Burgernet en Twitter heeft de politie vanochtend het signalement van de vrouw gedeeld. Een foto van de vrouw is nog niet verspreid. De vermiste is ongeveer 1.65 meter lang, heeft een mager postuur en heeft kort, krullend blond haar.

Volgens de politie is de vrouw brildragend en heeft ze onder meer een zwarte jas aan. Mensen die tips hebben over de huidige verblijfplaats van de vrouw, mogen contact opnemen met de politie via het alarmnummer 112.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een Moeder (27-11-2022 om 14:16)
Is de mevrouw al gevonden . Ik wens de nabestaanden veel kracht en sterkte .
marco (25-11-2022 om 17:09)
foto staat op facebppk bij Britt Donze
mar (25-11-2022 om 16:49)
Hopelijk wordt ze snel gevonden of weet iemand waar ze is/verblijft. Aan de beschrijving heb je weinig als je haar niet kent. Sterkte voor familie of verzorgende(n)
Cookie-instellingen beheren