Weerbericht:
Van het zuidwesten uit regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Politie stand-by tijdens onrustige laatste lesdag

Toegevoegd: 24-04-2007, 13.29 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft dinsdag stand-by gestaan tijdens de laatste lesdag van de eindexamenleerlingen van de Middelburgse VMBO-afdeling van de Christenlijke Scholengemeenschap Walcheren (CSW).

Maandagavond hadden leerlingen van de school al diverse fietsenrekken tegen de in- en uitgangen van de school aan de Eisenhowerlaan gezet zodat de doorgang volledig geblokeerd was toen dinsdagochtend de eerste conciërges en docenten bij de school aankwamen.

In de loop van de ochtend verzamelden de jongeren zich voor de schoolgebouwen aan de Eisenhowerlaan en de Churchillaan. Ook stonden veel jongeren met scooters op het parkeerterrein bij de Jumbo-supermarkt.

Tussentijds was er op sommige plaatsen sprake van concrete overlast. Zo werden auto's bekogeld met eieren. De politie hield het geheel in de gaten en heeft ten minste één persoon bekeurd. De politie heeft één scooter meegenomen naar het politiebureau.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750