Weerbericht:
Bewolkt en af en toe motregen. Morgen overdag overwegend droog
Verkeersinformatie:
61 files van totaal 249 km

Rechtbank veroordeelt Hagenees voor verkrachting van zijn stiefdochter

Toegevoegd: 25-11-2022, 17.53 uur
Rechtbank veroordeelt Hagenees voor verkrachting van zijn stiefdochter
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft vrijdag de 35-jarige L. P. uit Den Haag veroordeeld tot een gevangenisstraf van 27 maanden. De man wordt verdacht van het verkrachten van zijn stiefdochter.


Tegen de voormalige Goesenaar was dertig maanden geëist. Ook moet hij een schadevergoeding inclusief smartengeld van meer dan tienduizend euro betalen. De tijdens de behandeling ontkennende P. werd er van verdacht dat hij in juni 2018 zijn toen minderjarige stiefdochter had verkracht en haar andere seksuele handelingen liet verrichten.

P. verweerde zich bij de zitting door te stellen dat zijn sperma met een handdoek door haar moeder bij haar was aangebracht om het zo te doen voorkomen dat hij zich aan haar had vergrepen. De rechtbank verwierp dat verweer.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vroeger (26-11-2022 om 22:08)
Waarom liep ze niet weg? Hij had van de minderjarige af moeten blijven.
bram (26-11-2022 om 00:17)
Sorry hoor, maar er lopen hier in Zeeland toch een behoorlijk aantal idioten rond die hier niet thuishoren. Je vergrijpen aan je stiefdochter, laat wel zien hoe minachtend je staat ten aanzien van hulp vragende personen. Dat je daar misbruik van maak is stotend !! Behoorlijk (zwaar) straffen, lijkt mij dan ook zeer passend ! Sterkte, heel veel sterkte voor het getroffen meisje.
Cookie-instellingen beheren