Weerbericht:
Morgen in de zuidelijke helft regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto ramt gevel van winkel in Zaamslag

Toegevoegd: 25-11-2022, 23.48 uur
Door: Eugène Harthoorn

ZAAMSLAG - Een automobilist is vrijdagavond tot stilstand gekomen tegen een gevel van een winkel op het Plein in Zaamslag. De man is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.


De hulpdiensten kregen omstreeks 20.40 uur de melding binnen van het ongeval. Omdat er mogelijk sprake was van een beknelling, werd ook de brandweer ter plaatse gestuurd. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen, troffen zij een flinke ravage aan. Een automobilist was met zijn auto op een hoek van een gevel van een winkel ingereden.

De bestuurder van de auto bleek niet bekneld te zitten. Hij is direct aan het ambulancepersoneel overgedragen. Deze hebben de man onderzocht. Nadat er bij de man een blaastest is afgenomen, is de man met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft meerdere getuigen gesproken. Diverse omstanders spraken over een mogelijke straatrace. De politie onderzoekt het ongeval. De auto is door bergingsbedrijf Kuzee meegenomen. De auto raakte total loss. Het pand raakte licht beschadigd.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (26-11-2022 om 12:27)
Beetje opgewonden door black friday?
Dirk (26-11-2022 om 09:03)
BeeeZoooooo op Turp ?????
Eva (26-11-2022 om 05:30)
Een speekseltest zou ook niet overbodig geweest zijn, maar daar lees ik niets van
DzTheOme (26-11-2022 om 00:47)
Vrijmibo gehad bij CC23?? Wie zal het zeggen , in ieder geval harder gereden dan de Max toegestane snelheid van 30km p/u op het Plein !! Mvg .
DzTheOne (26-11-2022 om 00:41)
Borreltje te veel zeker
Cookie-instellingen beheren