Weerbericht:
Vannacht en morgenochtend plaatselijk mist
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Caravan in brand bij Kruiningen, opgeschaald naar middelbrand

Toegevoegd: 26-11-2022, 04.50 uur
Door: Eugène Harthoorn

KRUININGEN – Bij een camping aan de Polderweg bij Kruiningen is vannacht een caravan uitgebrand. De brandweer schaalde op naar middelbrand.


De brand werd omstreeks 03.25 uur opgemerkt. Direct werd de brandweer gealarmeerd. De brandweerlieden kwamen met spoed ter plaatse. Eenmaal aangekomen, bleek dat er onvoldoende water was. Daarom heeft de brandweer opgeschaald naar een middelbrand. Een extra blusvoertuig en een waterwagen zijn ter plaatse gekomen om te voorzien van water.

De brandweer meldde omstreeks 03.55 uur dat de brand onder controle was en zich niet meer uitbreidde. Tien minuten later werd door de Officier van Dienst het sein ‘brand meester’ gegeven. In de caravan waren geen mensen meer.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren