Weerbericht:
Vandaag op de meeste plaatsen droog, morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
29 files van totaal 108 km

Inbeslagname en arrestatie bij controle Middelburg

Toegevoegd: 26-11-2022, 12.36 uur
De controle vond donderdag plaats bij de Schietbaan.
De controle vond donderdag plaats bij de Schietbaan.
© Foto: Reinoud Hiemstra
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij de controle afgelopen donderdag bij de Schietbaan langs de N57 in Middelburg is één persoon aangehouden. Ook is een auto in beslag genomen. Verder werden verschillende kleinere overtredingen geconstateerd en beboet.


In totaal 44 voertuigen werden gecontroleerd door handhavers van de gemeente Middelburg en politieagenten van het basisteam Walcheren. Er werden onder meer twee bekeuringen uitgedeeld voor het vasthouden van een mobiele telefoon tijdens het rijden. Verder werd onder meer beboet voor het rijden met te gladde banden.

De persoon die werd aangehouden, toonde een vals rijbewijs. Het voertuig dat in beslag werd genomen, was eigendom van iemand die al veelvuldig had gereden zonder rijbewijs en dat nu ook deed. De politie nam ook hennep in beslag en maakte ook proces-verbaal op voor het rijden onder invloed van drugs.

Andere bekeuringen waren voor het niet kunnen tonen van een zogeheten NIWO-vergunning en het niet kunnen tonen van een kentekenbewijs, het hebben van een barst in de voorruit (2x). Tot slot werd ook nog iemand beboet omdat deze een forse snelheidsovertreding beging. Tot slot werd ook nog bekeurd voor het niet dragen van de autogordel.

Volgens de politie zijn meerdere registraties opgemaakt nadat interessante informatie naar voren was gekomen tijdens de controle. Al met al is de politie erg tevreden met de politie, zo laten de Middelburgse wijkagenten weten via social media.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Franky (27-11-2022 om 09:32)
Einde van het jaar, let maar op deze acties worden nog vaker gedaan dit jaar. Schrijven is blijven bij de politie! Ik kan het weten, heb er zelf gewerkt!
Jtg (27-11-2022 om 03:55)
Inderdaad heren van het goede leven, ik lees trouwens dat dit voeruig ook geen rijbewijs heeft of had, soort zoekt sport ofnie
Emergo (26-11-2022 om 16:20)
@Klaas vaak Is afhankelijk van o.a. grootte en plaats van de barst, kennelijk is die als storend beoordeeld.
Loes (26-11-2022 om 15:50)
Veel mensen denken dat het is om te pesten maar het is echt nodig er is genoeg gevaar op de weg.
Klaas vaak (26-11-2022 om 14:17)
Prime actie. Ik vraag mij wel af of de bekeuring voor de barst in de ruit terecht is. De apk regels zijn hierover best duidelijk en er mag best veel.
Cookie-instellingen beheren