Weerbericht:
Enkele buien en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
42 files van totaal 170 km

Man opgepakt voor steekpartij Vlissingen

Toegevoegd: 26-11-2022, 12.40 uur
Man opgepakt voor steekpartij Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een 30-jarige man is aangehouden naar aanleiding van de steekpartij gisteravond bij een pand aan de Hogeweg in Vlissingen. Dat meldt de politie.


De politie kreeg vrijdagavond rond 21.05 uur een melding van een verdachte situatie bij een woning in de straat. Toen agenten ter plekke kwamen, troffen ze een gewonde 32-jarige man uit Vlissingen aan. In eerste instantie was het onduidelijk wat er gebeurd was. Na onderzoek bleek de man vermoedelijk gestoken te zijn.

Nadat agenten de situatie in kaart hadden gebracht, werd een 30-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden als verdachte. Hij werd buiten de woning gearresteerd en bleek ook gewond te zijn. Om deze reden werd hij eerst naar de huisartsenpost gebracht om aan zijn letsel te worden behandeld. Nadat dit was gebeurd, is de man meegenomen ingesloten op een politiebureau.

Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie waren het slachtoffer en de verdachte mogelijk te gast in een woning aan de Hogeweg. Binnen zou een conflict zijn ontstaan waarbij dus ook zou zijn gestoken. Het onderzoek naar wat er precies is gebeurd, loopt nog.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren