Weerbericht:
Morgen in de zuidelijke helft regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Man die gevel ramde vermoedelijk onder invloed

Toegevoegd: 26-11-2022, 12.50 uur
De man reed vermoedelijk onder invloed van alcohol.
De man reed vermoedelijk onder invloed van alcohol.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Roland de Jong

ZAAMSLAG - De automobilist die vrijdagavond in Zaamslag tegen de gevel van een winkel reed, verkeerde vermoedelijk onder invloed van alcohol. Dat meldt de politie.


De 41-jarige man uit Zaamslag reed rond 20.40 uur in zijn woonplaats tegen een gevel van een pand op de hoek van het Plein en de Axelsestraat. Omdat er mogelijk sprake was van een beknelling, werd ook de brandweer ter plaatse gestuurd. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen, troffen zij een flinke ravage aan maar de bestuurder bleek niet bekneld te zitten.

De automobilist bleek wel gewond te zijn geraakt en hij moest met spoed per ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht. Volgens de politie was de man ten tijde van het ongeluk vermoedelijk onder invloed van alcohol. In het ziekenhuis is om deze reden bloed afgenomen zodat door het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) onderzocht kan worden hoeveel alcohol hij precies op had.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren