Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Ernstig ongeluk: Kinderen gewond, vrouw aangehouden

Toegevoegd: 26-11-2022, 13.20 uur
Foto 6 van 12

Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adam (26-11-2022 om 18:40)
Triest...jammer dat verslaafden kinderen nemen.
Jacob (26-11-2022 om 17:46)
Al diegenen die de moeder al veroordelen kan het ook zijn dat ze een hypo heeft gekregen dan is het ook of je alcohol hebt gebruikt. Schaamteloos om zo te oordelen stelletje onnozelaars.
Eva (26-11-2022 om 17:26)
@emergo, heeft u gelijk in. Echter de topic van @Hanneke, kan ik echt niet plaatsen. Uiteraard waren wij er niet bij, echter rijden onder invloed met 5 kinderen in de auto. Begrijp dat er dan boze reacties komen.
Emergo (26-11-2022 om 16:17)
Misschienmoeten we de oordeelsvormimg maar overlaten aan degenen die er op basis van de feiten een oordeel over kunnen vormen.
Joop (26-11-2022 om 15:07)
Onder invloed kan drank en/of drugs zijn. Dat is natuurlijk al fout! Dan ook nog 5 kinderen. Die kunnen nooit allemaal in de gordel zitten.. dubbel fout! Rijbewijs innemen, lijkt mij.. heftig hoor! Hoop dat de kids niet al te ernstig gewond zijn en er geen trauma van oplopen..
Vlissinger (26-11-2022 om 14:52)
Wat ben je een hersenloze tokkie als je onder invloed met 5 kinderen gaat rijden. Het is het laatste half jaar een gekkenhuis in Zeeland zoveel ongevallen er plaatsvinden. Scheuren door geldstress, aandachtsverslaafd op de mobieltjes en of drugs/alcohol. Ze heeft de bocht gewoon gemist en is met de rechter twee wielen in het gras gekomen om vervolgens uit schrik niet haar gas los te laten, maar ipv dat hard naar links te corrigeren en (zoals bij zoveel ernstige ongevallen) zo in een slip te zijn geraakt om vervolgens weer rechts dwars door een heg heen te schieten zo de sloot in. Gelukkig geen tegenligger dit keer maar ik hoop dat deze kinderen er allemaal weer bovenop komen (al zet ik hier vraagtekens bij). Veel sterkte voor de betrokkenen
Cookie-instellingen beheren