Weerbericht:
Bewolkt en perioden met regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Ernstig ongeluk: Kinderen gewond, vrouw aangehouden

Toegevoegd: 26-11-2022, 13.20 uur
Door: Roland de Jong

ZAAMSLAG - Op de Rondweg Zaamslag (N290) bij Zaamslag heeft zaterdag aan het begin van de middag een ernstig auto-ongeluk plaatsgevonden. In de auto zaten vijf kinderen. Zeker drie van hen zijn gewond geraakt. De vrouw die de auto bestuurde, is aangehouden.


Een personenauto raakte rond 12.25 uur vanaf de N290 in de bosschage. Hierna belandde de auto via de parallelweg in een droogliggende sloot. Toen de ernst van het ongeluk duidelijk werd, alarmeerden de hulpdiensten niet alleen meerdere ambulances maar werd ook de brandweer opgeroepen. Vanuit Nijmegen steeg de traumahelikopter Lifeliner 3 op.

Volgens de politie zaten vijf kinderen. Rond 13.00 uur zijn zeker drie slachtoffers met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen. Het traumateam is rond 13.10 uur bij het ziekenhuis geland om assistentie te verlenen. De vrouw die de auto bestuurde is door de politie aangehouden. Het zou gaan om de moeder van de kinderen. Volgens de politie verkeerde de vrouw mogelijk onder invloed.

Vanwege het ongeval is de N290 ter plekke tijdelijk afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid.

Zie ook:

Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hanneke (26-11-2022 om 14:02)
Er is nog helemaal niks officieel bekend over de oorzaak en meteen worden er al conclusies getrokken. Alsof mensen er zelf bij waren
Laïsa (26-11-2022 om 13:42)
Zo gaat lekker in Zaamslag! Dat is het tweede forse ongeluk in 24 uur. In dit geval een moeder van 5 kinderen mogelijk onder invloed. Moeder kan je het niet echt noemen daar je je kinderen bescherming geeft. Hier zet ze levens op het spel.
Sara (26-11-2022 om 13:39)
Zo die wordt hopelijk meteen uit de ouderlijke mscht gezet!
Cookie-instellingen beheren