Weerbericht:
Vannacht en morgenochtend plaatselijk mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij ongeluk Oude Vlissingseweg Middelburg

Toegevoegd: 26-11-2022, 17.12 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een ongeluk op de Oude Vlissingseweg in Middelburg zijn zaterdagmiddag twee personen gewond geraakt. Er werd een traumateam opgeroepen maar dit is niet meer ingezet.


Tussen de kruisingen Johan Hieronimus Huyssenstraat en Pieter Duvelaer van Campenstraat kwamen rond 16.15 uur een fietser en een scooterrijder met elkaar in botsing. De beide betrokkenen raakten gewond. Er werden twee ambulanceteams en een traumahelikopter opgeroepen maar de komst van het traumateam werd ter hoogte van Hellevoetsluis geannuleerd.

De ambulancemedewerkers hebben zich over de gewonden ontfermd. Vanwege het ongeluk is de weg ter plekke tijdelijk afgesloten. De scooterbestuurder is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. 


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Simeon (26-11-2022 om 17:47)
Middelburg puilt uit van verkeersaso's, figuren die met 35 zigzaggend op hun e-bike het avondeten najagen bovenaan. Ook kun je hier weer zien hoe het de minste moeite niet is om even af te stappen, nee hoor, gewoon tussen twee hulpverleners doorsteken. Och ze hebben allemaal zo'n haast en de een is nog belangrijker dan de ander.
Cookie-instellingen beheren