Weerbericht:
Enkele buien en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 42 km

Woningbrand in Axel als gevolg van werkzaamheden

Toegevoegd: 26-11-2022, 21.01 uur
Door een bluspoging van de bewoners is volgens de brandweer erger voorkomen.
Door een bluspoging van de bewoners is volgens de brandweer erger voorkomen.
© Foto: Brandweer Axel
Door: Eugène Harthoorn

AXEL - Bij werkzaamheden aan een woning in Axel is zaterdagavond een brand ontstaan. Uitbreiding van de brand kon door adequaat optreden worden voorkomen.


De brand ontstond omstreeks 18.25 uur bij een woning aan de Nieuwedijk in Axel. Bij dakdekwerkzaamheden was het mis gegaan en was er brand ontstaan. De brandweerlieden van Axel werden met spoed ter plaatse gestuurd.

Toen de brandweerlieden bij de woning aankwamen, bleek dat de bewoners al een eerste bluspoging hadden uitgevoerd. Hierdoor was volgens de brandweer erger voorkomen. De brandweerlieden hebben de brandhaard nageblust en de situatie veiliggesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren