Weerbericht:
Bewolkt en perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw (33) overleden bij verkeersongeval op bedrijventerrein Nieuwdorp

Toegevoegd: 27-11-2022, 01.03 uur
Door: Eugène Harthoorn

NIEUWDORP - Bij een verkeersongeval op een bedrijventerrein bij Nieuwdorp is zaterdag aan het eind van de avond een 33-jarige vrouw om het leven gekomen. Ze raakte bekneld tussen een trailer en een bedrijfsbusje.


Het fatale ongeval gebeurde omstreeks 23.10 uur op het terrein van een bedrijf aan de Oostenrijkweg op Vlissingen-Oost. Voor het ongeval werden diverse hulpdiensten, waaronder de brandweer opgeroepen. De hulpdiensten konden ter plaatse niets meer voor het slachtoffer betekenen.

De politie doet onderzoek naar het ongeval.  Volgens de politie ter plaatse is de vrouw door nog onbekende oorzaak bekneld komen te zitten tussen een bedrijfsbusje en een trailer. Het slachtoffer is afkomstig uit het dorp 's-Heer Hendrikskinderen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
S.stroo (27-11-2022 om 19:46)
Ik heb daar ook gewerkt maar dat doet er verder niet toe maar als je goed op het filmpje kijkt is-ze op een goosneck trailer gereden en dan eigenlijk precies op de goosneck (het uitstekende gedeelte waar de tugmaster onder rijd om aan te koppelen.dus ze is naar mijn mening niet uitgestapt maar de bocht om gereden van die loods en zo op die goosneck is gereden en klem Is komen te zitten.....heel erg tragische Sterkte voor familie en collega'
Franky (27-11-2022 om 18:10)
@Moeder van 2, Ik weet ook niet wat er precies is gebeurd, maar fysiek bekneld komen te zitten dan zul je toch uitgestapt moeten zijn. Verder was ,mijn reactie totaal niet kansloos, wel die van een moraalridder die ook blijkbaar van niets weet!
awijnbelt (27-11-2022 om 17:38)
heel veel sterkte voor de na bestaanden en aan alle collegas ik heb daar ook altijd gewerkt en heb haar ook zeer goed gekend,en heel sterkte ook vor haar familie en ie ik vergeten ben
Moeder van 2 (27-11-2022 om 15:52)
Franky… Waarop baseer jij dat ze is uitgestapt? Helaas weet ik van dichtbij dat dat niet zo is. Kansloze reactie als je niet weet wat er precies is gebeurd. Heel veel sterkte voor alle collega’s en haar moeder. En verdere familie.
Jason (27-11-2022 om 15:50)
Je werkt daar maar je weet blijkbaar niet hoe het werkt er zijn voldoende zaken op het terrein dat afgesloten dienen te worden en dat gaat niet als je in je auto blijft zitten. Je kan beter je steun betuigen ipv speculeren, rust in vrede
bram goeree (27-11-2022 om 13:54)
sterkte voor de nabestaanden en de hulp verleners
Cookie-instellingen beheren