Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Vrouw (33) overleden bij verkeersongeval op bedrijventerrein Nieuwdorp

Toegevoegd: 27-11-2022, 01.03 uur
Door: Eugène Harthoorn

NIEUWDORP - Bij een verkeersongeval op een bedrijventerrein bij Nieuwdorp is zaterdag aan het eind van de avond een 33-jarige vrouw om het leven gekomen. Ze raakte bekneld tussen een trailer en een bedrijfsbusje.


Het fatale ongeval gebeurde omstreeks 23.10 uur op het terrein van een bedrijf aan de Oostenrijkweg op Vlissingen-Oost. Voor het ongeval werden diverse hulpdiensten, waaronder de brandweer opgeroepen. De hulpdiensten konden ter plaatse niets meer voor het slachtoffer betekenen.

De politie doet onderzoek naar het ongeval.  Volgens de politie ter plaatse is de vrouw door nog onbekende oorzaak bekneld komen te zitten tussen een bedrijfsbusje en een trailer. Het slachtoffer is afkomstig uit het dorp 's-Heer Hendrikskinderen.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ritalin (1-12-2022 om 05:23)
RIP vonneke
Roa (28-11-2022 om 16:47)
Dit is een verkeersongeval ongeval en geen bedrijfsongeval. Ik heb er ook gewerkt. Veel ongelukken gebeuren door even snel dat en even snel zus. Het bedrijf doet veel aan veiligheid. Dit ongeval is een verkeersongeval en helaas een jong iemand weggevallen. Vreselijk.
Pm (28-11-2022 om 12:36)
Jeetje gaat lekker hier we waren er allemaal bij dus weten wat er is gebeurd dit is gewoon zo triest ik kende de persoon heel goed komt er bij sommige van jullie niet in ze op dat de nabestaande ook mee kunnen lezen ze hebben het al moeilijk genoeg ze zijn hun kind veloren aan een ongeval
Bertus (27-11-2022 om 23:47)
Ik werk daar niet, maar ga toch zeker niet speculeren over de oorzaak. @Franky, je kan er werken, maar je reacties klinken niet waardevol, jou reacties zijn als werknemer en collega nu niet echt netjes, evenals tegen anderen, zeer ongepast! Je roept een hoop, maar zegt eigenlijk niets. Voor betrokkenen, familie, collega's heel veel sterkte.
Ik (27-11-2022 om 22:46)
@Franky: Zo zie je maar, beter je commentaar voor je houden als je niet begrijpend kunt lezen en er verder niets van snapt.
Moeder van 2 (27-11-2022 om 19:46)
1van mijn 2 is ( was ) naaste collega van…, Dus zeker geen moraalridder.
Cookie-instellingen beheren