Weerbericht:
Vannacht en morgenochtend plaatselijk mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder ongeval A256 Goes had gedronken

Toegevoegd: 27-11-2022, 10.21 uur
De 36-jarige man heeft zijn rijbewijs moeten inleveren.
De 36-jarige man heeft zijn rijbewijs moeten inleveren.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

GOES - De man die zaterdagavond langs de A256 bij Goes met zijn auto in de watergang belandde reed onder invloed van alcohol. De man is aangehouden.


De politie kwam omstreeks 20.45 uur ter plaatse bij het ongeval. Daar troffen zij een man aan met een nat pak. Hij was met zijn auto te water geraakt en was op eigen gelegenheid de auto uit gekomen. De politie onderwierp de man aan een blaastest. Deze testte positief op het gebruik van alcohol. De man is aangehouden.

Bij nader onderzoek op het politiebureau bleek dat de man 600 Ug/l blies. Dat is volgens de woordvoerder van de politie ongeveer 3 maal de toegestane hoeveelheid. Het rijbewijs van de 36-jarige man uit Goes is ingevorderd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren