Weerbericht:
Enkele buien en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
27 files van totaal 90 km

Bestuurster ongeval Terneuzen reed onder invloed

Toegevoegd: 27-11-2022, 10.33 uur
De vrouw had gedronken, zo laat de politie weten.
De vrouw had gedronken, zo laat de politie weten.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN - De vrouw die vanmorgen de auto bestuurde die op het sluizencomplex bij Terneuzen tegen een betonnen afscheiding botste, reed onder invloed van alcohol.


De vrouw botste omstreeks 05.40 uur in een bocht van de Buitenhaven tegen de betonnen wand. Door de klap raakte volgens de woordvoerder van de politie de auto total loss. Bij controle door de politie bleek de 24-jarige vrouw uit Terneuzen alcohol te hebben genuttigd. De vrouw is door de politie aangehouden en haar rijbewijs is ingenomen.

De bijrijder is door het ambulancepersoneel onderzocht. De auto is door Kuzee geborgen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (28-11-2022 om 00:45)
Eva je heb gelijk en ik denk dat de oorzaak grotendeels ligt bij het openbaar ministerie .die delen de straffen uit die vaak niet afschrikwekkend genoeg zijn .als dit ''probleem '' eens opgelost zou worden zou het misschien in de toekomst minder worden
Eva (27-11-2022 om 16:48)
@Bram Goeree, Ik heb geschreven naar aanleiding van ongeval gisteren,met die 5 kinderen dat het tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld is dat men tegenwoordig met een joint, alcohol op scooter of auto rijdt. Althans hier in Erpelkappersland. Je schrikt er niet meer van en het verbaasd je ook niet meer. Het Is eigenlijk toch een zorgwekkende gewaarwording dat je dat zo ervaart. Meer controle, maar politie is ook onderbezet. Het is ook schrikbarend als je ziet hoeveel jongelui er cannabis roken en coke, speed snuiven.
bram goeree (27-11-2022 om 13:52)
weer iemand die niet snapt (nu misschien wel) dat drank gebruik en het rijden in een auto een zwaar misdrijf is wat veel erger had kunnen aflopen dan nu .nu gelukkig enkel materiele schade. het neemt weer erg toe de laatste tijd dat rijden onder invloed .levensgevaarlijk
bert kaiser (27-11-2022 om 11:59)
ach , de auto is total loss , dus hoeft ze haar rijbewijs ook niet meer te hebben
Henk (27-11-2022 om 11:58)
Moest bij elke zuipschuit gebeuren!
een gast (27-11-2022 om 10:49)
Het is dus een HELE dure alcoholische versnapering geworden , daar houd ze vast een zware kater aan over . Een taxi was voordeliger geweest.
Cookie-instellingen beheren