Weerbericht:
Bewolkt en perioden met regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Auto van de weg Rooseveltlaan Terneuzen

Toegevoegd: 27-11-2022, 15.41 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Een personenauto is zondagmiddag in Terneuzen van de weg geraakt en in de rietkraag bij een sloot tot stilstand gekomen. Onder meer de brandweer werd opgeroepen om hulp te verlenen. Er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.


Het ongeluk gebeurde omstreeks 14.30 uur nabij de rotonde op de kruising van de Serlippenstraat, de Churchilllaan, de Vrijheidslaan en de Rooseveltlaan. Direct na de melding werden de politie, de ambulancedienst en de brandweer opgeroepen om hulp te verlenen.

Volgens de woordvoerder van de politie is er niemand naar het ziekenhuis gebracht. De auto is door bergingsbedrijf Kuzee uit de rietkraag gehaald en meegenomen. Tijdens het incident werd het verkeer om de ongevalslocatie heen geleid.

 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frank Laurens (29-11-2022 om 12:44)
mss een boosterje te veel genomen?
Darco (28-11-2022 om 10:42)
Dan heb je serieus zitten suf kutten achter het stuur, dan heb je ergens toch wel een bocht gemist, of bestuurder moet onwel zijn geworden ?
vanpuffelen (27-11-2022 om 15:55)
Het gaat goed , de laatste dagen ,wat is er toch mis met deze bestuurders ?
Cookie-instellingen beheren