Weerbericht:
Ook morgen veel zon en iets warmer dan vandaag
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Busje op z'n kant op A58 bij Arnemuiden

Toegevoegd: 25-04-2007, 18.50 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
ARNEMUIDEN - Bij een eenzijdig ongeval op de A58 tussen Arnemuiden en Nieuw en Sint Joosland is woensdagmiddag een busje op zijn zijkant terecht gekomen.

Het ongeluk vond rond half zes plaats toen de bestuurder, een 46-jarige man uit Oost-Souburg na een inhaalmanoeuvre de macht over het stuur verloor. De Stadsgewestelijke brandweer rukte uit met een tankautospuit om hulp te verlenen. Ook gingen meerdere ambulances met spoed ter plaatse.

Toen de eerste hulpverleners arriveerden, bleek dat er niemand bekneld zat. Wel was één rijstrook gestremd geraakt en ontstond er een flinke file. De politie en rijkswaterstaat hebben samengewerkt om het verkeer over één baan te leiden.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft het busje geborgen.

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren