Weerbericht:
Enkele buien en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
27 files van totaal 90 km

Voetganger gewond bij aanrijding Schroeweg Middelburg

Toegevoegd: 27-11-2022, 20.45 uur
De voetganger is naar het ziekenhuis in Goes gebracht.
De voetganger is naar het ziekenhuis in Goes gebracht.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - Op het fietspad langs de Schroeweg in Middelburg is zondagavond een voetganger gewond geraakt. Deze is naar het ziekenhuis gebracht.


De voetganger werd omstreeks 19.50 uur op de Schroeweg aangereden door een scooter. Hierbij raakte het slachtoffer gewond. Twee eenheden van de politie en medewerkers van de ambulancedienst kwamen ter plaatse.

De ambulancebroeders hebben het slachtoffer onderzocht en voor behandeling meegenomen naar het ziekenhuis in Goes. De scooterbestuurder kon na een verklaring te hebben afgelegd zijn weg vervolgen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter Quest (28-11-2022 om 11:15)
Nee in het donker met donkere kleding over een fietspad of langs de weg lopen. N57, vorige week. Dat mag allemaal. Geen agent die je van de weg trekt. Niemand die zegt dat het gevaarlijk is. Je schrikt je het apenlazer als automobilist, fietser of scooter rijder als je ineens zo`n figuur tegen komt. Gevalletje niet gezien, te donker.
Loes (27-11-2022 om 22:21)
Ze rijden veel te hard en willen en nemen vaak geen afstand met inhalen je moet opzij springen..ze rijden zo hard dat ze niet eens zien wat er verder nog op de weg afspeelt. Het blijkt maar uit de vele ongelukken. Ze vallen echt niet zomaar uit de lucht
Peter (27-11-2022 om 22:05)
De oorzaak van dit ongeval is dus niet bekend (gemaa,t). Maar het verbaast mij niets want het is toch onvoorstelbaar dat mensen in het pikkedonker aan de verkeerde kant van de weg wandelen. Draag een lampje en loop tegen het verkeer in, logisch toch?
Cookie-instellingen beheren