Weerbericht:
Eerst zon, later bewolkt en vanavond regen
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Scooterrijder met spoed naar ziekenhuis na botsing

Toegevoegd: 28-11-2022, 12.56 uur
Door: Reinoud Hiemstra

GOES - Bij een ongeval tussen een auto en scooter op de rotonde van de Ringbaan West in Goes is vanochtend de scooterbestuurder gewond geraakt. Ter hoogte van de kruising met de Van Hogendorplaan en het Klein Frankrijk kwam deze ten val.


De scooterrijder liep bij het ongeval letsel op. De ter plaatse gekomen ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer nagekeken. Nadat door de politie een verklaring was afgenomen, werd het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De automobiliste kon haar weg vervolgen. De auto liep geen schade op.

De rijbaan en fietsstrook werden door medewerkers van de gemeente Goes gereinigd. De scooter is door de politie meegenomen. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog niet duidelijk.

Zie ook:

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VH (29-11-2022 om 10:38)
Hoop op snel herstel van slachtoffer, maar die rotonde is altijd een drama geweest, voor fietsers en scooters is die soms spiegelglad en bij slecht weer totaal onoverzichtelijk voor de automobilist..
Cookie-instellingen beheren