Weerbericht:
Vandaag op de meeste plaatsen droog, morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
29 files van totaal 108 km

Fietser gewond De Willem Ruysstraat Vlissingen

Toegevoegd: 28-11-2022, 16.38 uur
Foto 3 van 8

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (29-11-2022 om 15:37)
@Ja-Ja U hebt duidelijk het bericht niet gelezen. Er is hier spake van een eenzijdig ongeval waar geen auto of wat ook te pas kwam.
Joey (29-11-2022 om 12:53)
@ ja-ja, heb je t bericht überhaupt gelezen? Het gaat om een eenzijdig ongeval, waarschijnlijk door gladheid Dat heeft niks te maken met voorrang geven, nemen of niet goed op letten..
Ja-Ja (29-11-2022 om 08:03)
Rotonde de oorzaak van veel ongelukken.En andere rechtdoor gaande wegen. Automobilisten moeten beter opletten. Het is volgens de wet een rechte weg. Bij afslaan heeft rechtdoor gaan verkeer voorrang,Dus ook voetgangers-fietsers-bromfietsers.Of anders aangegeven. Bij rotonde kan je als fietser-bromfietsers beter duidelijk je richting aan geven.Ook al heb je voorrang. Ik, oudere 77jaar, kijk bij afslaan eerst achter en naast me en steekt dan duidelijk mijn arm uit . Dus duidelijk is belangrijk.Twijfeld u over uw kunde bij afslaan kijk dan de verkeersregels weer na. Ps. Ik ben automobilist en fietser.Sinds enige jaren gestopt met motorrijden.
Cookie-instellingen beheren