Weerbericht:
Eerst zon, later bewolkt en vanavond regen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Politie zoekt getuigen ongeval rotonde Goes

Toegevoegd: 28-11-2022, 17.38 uur
Door nog onbekende oorzaak kwam de vrouw ten val.
Door nog onbekende oorzaak kwam de vrouw ten val.
© Foto: Reinoud Hiemstra
Door: Reinoud Hiemstra

GOES - De politie is op zoek naar getuigen van het ongeval met een snorfiets deze ochtend op de kruising van het Klein Frankrijk en de Ringbaan West in Goes.


Bij het ongeval rond 11.35 uur kwam het 60 jarige slachtoffer ten val. De oorzaak hiervan is nog niet helemaal duidelijk. Daarom is de politie op zoek naar mensen die de vrouw mogelijk hebben zien vallen.

Mocht u informatie hebben, neem dan contact op via het algemene nummer van de politie: 0900-8844, zo roept de politie op.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (30-11-2022 om 09:36)
@ ebike met super hoge snelheid? Die kunnen maar max 25. @ Auto met hoge snelheid? Fietsers en scooteraars zouden eerst eens moeten leren remmen in bochten. Helaas hebben fietsen en scooters nog geen ABS. Hoe dan ook. rotondes met gematigde snelheid naderen. Iedereen. Dit is ook weer een reden om in heel Goes alles max 30 te maken. Dan is de beginsnelheid bij voorbaat al lager.
Joris (29-11-2022 om 18:12)
Auto heeft geen schade volgens het artikel. Dus auto komt met hoge snelheid op rotonde af waardoor snorfietser volop in de ankers moet uit vrees dood gereden te worden en valt. Gaat vaak fout op rotondes omdat de gemiddelde weggebruiker totaal geen benul heeft hoe een rotonde te benaderen en te benutten. 'Oogkleppen op en gaan" is de heersende opinie.
bram goeree (29-11-2022 om 18:10)
wat ze moeten doen is de regels op elke rotonde hetzelfde maken in heel Nederland. hier is het soms zeer onduidelijk zeker voor buitenlanders .in Goes hebben meestal de fietsers voorrang wat ik geen goede regel vind en b.v Terneuzen hebben de auto's weer voorrang .zo moeilijk moet het toch niet zijn om dit overal hetzelfde en dus veel duidelijker te maken voor iedereen
Johan (29-11-2022 om 14:17)
@Loes: Ik zie uw naam onder veel artikeltjes over verkeersongevallen en altijd schrijft u over te hoge snelheden en onverdraagzame bestuurders. Ik vraag me werkelijk af hoe u zelf rijdt wanneer u in de auto zit.
fietser (29-11-2022 om 09:40)
idd Loes, mensen moeten leren om voldoende af te remmen als ze een kruising naderen. Zie dat zelf ook genoeg en daardoor gaat het volgens mij de laatste tijd veelvuldig mis.
R (29-11-2022 om 09:10)
Ik weet hier ook niets van , maar het gebeurd je vroeg of laat als auto bestuurder dat je netjes overal hebt gekeken. Maar helaas komt er een E bike of ander voertuig met super hoge snelheid voor je auto want ze hebben voorrang en nemen het ook gewoon . Ik denk dat de rotondes anders moeten worden ingericht.
Cookie-instellingen beheren