Weerbericht:
Vanmiddag droog en perioden met zon. Vrij veel wind
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Gaslek bij woning Muyeweg Nieuwerkerk

Toegevoegd: 29-11-2022, 07.51 uur
Gaslek bij woning Muyeweg Nieuwerkerk
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

NIEUWERKERK - Bij een woning in Nieuwerkerk is maandag aan het einde van de middag een gaslek ontstaan. De brandweer rukte met spoed uit om weer een veilige situatie te creeëren.


Het lek ontstond rond 17.50 uur tijdens werkzaamheden bij een huis aan de Muyeweg. De brandweer van Oosterland werd met spoed opgeroepen en wist het lek provisorisch te dichten.

Een monteur van het energiebedrijf is ter plekke gekomen om de lekkage definitief te verhelpen. Na een goed uur konden de brandweerlieden weer terugkeren naar de kazerne.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (29-11-2022 om 14:11)
Het lek ontstond tijdens werkzaamheden bij het huis. Laat mij eens raden: Die werkzaamheden bestonden zeker uit het aanleggen van glasvezelkabels?
Ja-Ja (29-11-2022 om 08:11)
Waarom zijn er zoveel gaslekken.? Oorzaak,koppelingen en onkundige werknemers.Bij graafwerkzaamheden.
Cookie-instellingen beheren