Weerbericht:
Vanmiddag droog en perioden met zon. Vrij veel wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Brand bij restaurant in Zoutelande

Toegevoegd: 29-11-2022, 10.22 uur - Update: 29-11-2022, 10.25 uur
De brandweer heeft het gebouw gecontroleerd.
De brandweer heeft het gebouw gecontroleerd.
© Foto: Jelte Poppe
Door: Eugène Harthoorn

ZOUTELANDE - Bij een restaurant in Zoutelande heeft maandagmiddag korte tijd brand gewoed in een verlicht logo aan de gevel. Door adequaat optreden bleef de omvang van de brand beperkt.


De brandweerlieden van Zoutelande werden rond 12.15 uur opgeroepen voor de brand bij het gebouw aan de Langstraat in Zoutelande. Ook werd een ladderwagen uit Middelburg opgeroepen omdat er mogelijk brand woedde tegen de gevel. De komst van de ladderwagen werd echter gecanceld, want de brandweerlieden van Zoutelande konden de gevel zelfstandig controleren.

Medewerkers van het restaurant hadden de brand in het logo al zelf geblust. De brandweerlieden hoefden alleen nog maar te controleren of alles veilig was.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren