Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Automobilist zonder rijbewijs op z'n kop naast talud

Toegevoegd: 29-11-2022, 10.24 uur
Automobilist zonder rijbewijs op z'n kop naast talud
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

'S-HEER ARENDSKERKE - Een automobilist zonder geldig rijbewijs is maandagavond in 's-Heer Arendskerke van het talud bij de afrit van de A58 naar de N62 gereden. De man bleef ongedeerd. 


De auto kwam op zijn dak in een sloot tot stilstand. De politie en ambulancedienst werden opgeroepen. Het ambulancepersoneel heeft de bestuurder gecontroleerd op letsel maar de man bleek niet gewond te zijn. Volgens de politie was het een wonder dat de man geen verwondingen had opgelopen. 

De politie heeft ter plekke een blaastest en een speekseltest afgenomen. Beiden waren negatief. Het rijbewijs van de bestuurder was al in beslag genomen omdat hij eerder al eens betrapt was op het rijden onder invloed. De man krijgt een proces-verbaal voor het rijden zonder geldig rijbewijs. Bergingsbedrijf De Moor heeft de auto van de man getakeld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michelle (29-11-2022 om 14:34)
Komt ie er nog goed vanaf. Ook de kosten van de politie en de takelwagen berekenen. Normaal toch?
Johan (29-11-2022 om 14:09)
De automobilist had ooit een rijbewijs maar dat was hij al eens kwijtgeraakt door onverantwoord gedrag. Nu rijdt hij van de weg af en komt ondersteboven tot stilstand. Ik denk dat deze man bar weinig talent heeft voor het besturen van auto´s. Laat hem maar zijn verdere leven op de fiets en met het openbaar vervoer reizen. Autorijden leert hij toch nooit.
R2 (29-11-2022 om 12:45)
Rijbewijs niet meer terug geven interesseert hem waarschijnlijk toch niet. Verantwoordelijkheid zal hij niet kennen. Opbergen zulke lui.
Cookie-instellingen beheren