Weerbericht:
Vannacht en morgenochtend plaatselijk mist
Verkeersinformatie:
Geen files

KNRM haalt persoon van boord Sloehaven Ritthem

Toegevoegd: 29-11-2022, 11.18 uur
KNRM haalt persoon van boord Sloehaven Ritthem
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

RITTHEM - De KNRM-reddingboot Zeemanshoop van het station Breskens heeft gisteravond een persoon van boord van een schip gehaald in de Sloehaven bij Ritthem. De patiënt werd vanaf een schip dat afgemeerd lag in de haven naar een ambulance op de wal gebracht.


Rond 23.20 uur werd er assistentie gevraagd van de reddingboot. Deze kwam vanuit Breskens naar de Sloehaven om daar de patiënt op te halen vanaf een 142 meter lange LPG-tanker. Nadat de persoon aan boord van de reddingboot was gebracht, werd deze bij de Poseidonsteiger in de buitenhaven van Vlissingen overgedragen aan ambulancepersoneel dat hier al stond te wachten.

Wat er precies met de patiënt aan de hand was, is niet bekend. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren