Weerbericht:
Van het noordwesten uit bewolking. Vannacht kans op mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Botsing auto's Nieuwe Vlissingseweg Vlissingen

Toegevoegd: 29-11-2022, 17.37 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Op de Nieuwe Vlissingseweg in Vlissingen zijn dinsdagmiddag twee personenauto's met elkaar in botsing gekomen. Ambulancemedewerkers hebben de betrokkenen onderzocht.


De auto's kwamen kort na half vier met elkaar in botsing op de kruising met de President Rooseveltlaan. Eén van de auto's stond met schade aan de voorzijde op de rijbaan richting Middelburg, het andere voertuig stond op de rijbaan richting de Keersluisbrug.

Een ambulanceteam heeft de verschillende betrokkenen nagekeken. Voor zover bekend is er niemand ernstig gewond geraakt en hoefde er ook niemand naar het ziekenhuis. De beide voertuigen moesten worden getakeld door bergingsbedrijf Kuzee. Politieagenten leidden het overige verkeer langs de ongevalslocatie.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marjoke (29-11-2022 om 23:12)
Ik zag de politieauto's staan bij het ongeval. Verbaasde me over de oranje lichten op de politiewagens.
Axel (29-11-2022 om 23:00)
Gevalletje kleur van het verkeerslicht niet goed gezien.
m (29-11-2022 om 19:38)
wat is hier gebeurd? allebei de auto's een andere richting op?
Joris (29-11-2022 om 18:05)
Hoe is het mogelijk om te botsen op de meest overzichtelijke weg van Walcheren? Op een kruising met verkeerslichten? Door rood rijden of een U-bocht maken omdat je verkeerd gereden bent?
Cookie-instellingen beheren