Weerbericht:
Bewolkt en perioden met regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Jongeren zorgen voor overlast op Schaatsbaan Middelburg

Toegevoegd: 30-11-2022, 16.55 uur
Jongeren zorgen voor overlast op Schaatsbaan Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - Diverse mensen ondervonden woensdagmiddag overlast van jongeren bij de ijsbaan in Middelburg. De jongeren zijn op hun gedrag aangesproken. 


De politie kreeg in de loop van de middag het verzoek om naar de Markt in Middelburg te gaan. Daar zouden meerdere jongeren met onder andere vlaggenmasten aan het gooien zijn.

De politie heeft de jongeren aangesproken op hun gedrag. Daarnaast vraagt de politie van andermans spullen af te blijven en fatsoenlijk gedrag te vertonen zodat het een feestje blijft voor iedereen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
pietje (30-11-2022 om 19:23)
"jongeren"
Jacob (30-11-2022 om 19:19)
Respect voor andermans spullen en goederen is ver weg. Ik vraag mij af wat een voor opvoeding ze krijgen. Je dient van andermans spullen af te blijven. Opvoeding is niet meer dan normaal.
Tja (30-11-2022 om 18:56)
Helaas zullen wel last hebben van de opgeslotenheid de Corona de beweging beperkingen Er zijn ook ouderen die graag willen genieten maar wij worden er op aangesproken Zij krijgen hooguit een waarschuwing waar blijft het respect voor andermans eigendommen
Mijn mening (30-11-2022 om 18:35)
Aangesproken?? Gelijk op de bon slingeren lijkt mij beter. Staan ze gelijk genoteerd. De ouders aanspreken over het gedrag..
bram goeree (30-11-2022 om 17:59)
erop aan spreken? bekeuren voor vandalisme .aanspreken helpt vandaag niet meer
Cookie-instellingen beheren