Weerbericht:
Vanmiddag droog en perioden met zon. Vrij veel wind
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Meerdere bekeuringen uitgedeeld voor rijden met mobiele telefoon.

Toegevoegd: 30-11-2022, 17.02 uur
Meerdere bekeuringen uitgedeeld voor rijden met mobiele telefoon.
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

GOES - De wijkagenten van Kapelle hebben woensdag meerdere bestuurders bekeurd voor het rijden met een mobiel apparaat in hun handen.


De politie betrapte onder andere ter hoogte van de Deltaweg een man in een bedrijfsbusje op het rijden met een mobiele telefoon achter het stuur. De motoragent heeft de bestuurder op de afrit ter hoogte van de Zeelandhallen een bekeuring gegeven.

Volgens de rijksoverheid is het niet toegestaan een mobiele telefoon, een muziekspeler, een tablet of een navigatiesysteem in handen te hebben bij besturing van een voertuig. Wel is het volgens de overheidsinstantie toegestaan deze mobiele apparatuur in handen te hebben als het voertuig stilstaan, bijvoorbeeld als de bestuurder in een file staat of stilstaat voor een verkeerslicht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (1-12-2022 om 12:37)
Wordt tijd dat ze gewoon rijbewijzen afpakken en boetes van € 1000,- en meer. Dit zijn gewoon potentiele moordenaars! En nauwelijks handhaving....al jaren.....
bram goeree (30-11-2022 om 17:57)
en wat te denken van al die jongelui op de fiets .je ziet er meer met dan zonder en letten dan nergens op .goede actie ,moet veel meer op gelet worden .want wanneer je er wat van zegt krijg je een grote mond terug
Cookie-instellingen beheren