Weerbericht:
Wisselvallig
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto's zwaar beschadigd bij ongeluk Biervliet

Toegevoegd: 01-12-2022, 09.16 uur
Door: Roland de Jong

BIERVLIET - Bij een verkeersongeval op de parallelweg van de Middenweg (N61) bij Biervliet zijn donderdagochtend twee auto's zwaar beschadigd geraakt. Er was geen sprake van letsel.


De auto's kwamen kort voor 08.00 uur door onbekende oorzaak met elkaar in botsing. Door de klap belandde één van de voertuigen in een sloot. De ambulancedienst werd ter plekke gevraagd maar geen van de betrokkenen bleek gewond te zijn geraakt. Wel was er zogezegd een hoop materiële schade.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft de beide betrokken voertuigen getakeld. Vanwege het ongeluk was de weg ter plaatse enige tijd afgesloten voor het overige verkeer.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (2-12-2022 om 00:39)
En heel veel geklungel op de telefoontjes waardoor extreem veel geklungel op de weg! Of er naast.....
John (1-12-2022 om 14:53)
Kwestie van goed rechts houden maar daar hebben er velen schijt aan . Ook bij al die bochten in de kernen blijven velen niet op hun weghelft. Heel veel slechte bestuurders tegenwoordig.
Jaap (1-12-2022 om 12:01)
Als je de vele dagelijkse berichten leest over het geklungel in het verkeer vraag je je af of er nog normale mensen op de weg zitten. Je mag blij zijn als je heelhuids thuiskomt.
Cookie-instellingen beheren