Weerbericht:
Bewolkt en perioden met regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Politie verspreidt foto vermiste vrouw Terneuzen

Toegevoegd: 01-12-2022, 10.09 uur
Politie verspreidt foto vermiste vrouw Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft een foto verspreid van de 58-jarige vrouw die sinds 24 november wordt vermist vanuit Terneuzen. Eerder deed de politie al wel oproepen om naar haar uit te kijken, maar zonder daarbij een foto te verspreiden.


De vermiste vrouw is Ilse Pel. Ze is circa 165 cm lang, heeft kort krullend blond haar en een slank postuur. Pel weegt circa 58 kilo en is brildragend en droeg ten tijde van de verdwijning een zwarte jas. De vrouw werd voor het laatst gezien in de omgeving van de Roerstraat. Ze verplaatst zich mogelijk te voet.

De afgelopen tijd werd al meermaals tevergeefs naar de Zeeuws-Vlaamse gezocht. De politie liet eerder al weten dat zoeken lastig was omdat geen duidelijke aanwijzingen waren voor de huidige verblijfplaats van de vrouw.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nasa (1-12-2022 om 16:49)
Vraag me af , wie haar FB heeft aangepast / gewijzigd , heeft ze dit zelf gedaan ?? Dan kan dit al een bewijs van leven zijn. Het is voor familie een vreselijke tijd ,dat je niet waar je moeder, zus is. Teken van leven is zo belangrijk.
Cookie-instellingen beheren