Weerbericht:
Enkele buien en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 42 km

Brommerrijder gewond bij ongeval Goes

Toegevoegd: 01-12-2022, 15.09 uur
Brommerrijder gewond bij ongeval Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

GOES - Bij een ongeval op de Louise de Colignylaan in Goes is donderdagmorgen een man gewond geraakt. Hij is naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeval gebeurde omstreeks 08.30 uur op de kruising met de Ch. De Bourbonweg. Een automobilist kwam vanaf de Ch. De Bourbonweg en zag een brommerbestuurder over het hoofd. De bestuurder kwam ten val en raakte gewond.

De ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer onderzocht en vervolgens ter behandeling meegenomen naar het ziekenhuis.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Monika (1-12-2022 om 22:12)
Ik fietste daar vanochtend toen ik bijna aangereden werd door deze chauffeur. Opgelucht dat hij nog op tijd remde fietste ik verder, maar opeens een knal. Hopelijk let hij volgende keer beter op en met minder haast, want hier fietsen dagelijks veel kinderen van en naar school. En daarnaast zouden ze de ambtenaren die deze weg hebben laten aanpassen eens een week lang elke ochtend een uurtje heen en weer laten fietsen om zelf te ervaren hoe onveilig ze deze weg hebben gemaakt. Te gek voor woorden wat ze hier mee gedaan hebben.
Cookie-instellingen beheren