Weerbericht:
Enkele buien en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
27 files van totaal 90 km

Vrouw aangehouden als verdachte van gedwongen prostitutie

Toegevoegd: 01-12-2022, 17.53 uur
Vrouw aangehouden als verdachte van gedwongen prostitutie
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN - Het politieteam mensenhandel heeft in een onderzoek naar gedwongen prostitutie afgelopen dinsdag in Zeeuws-Vlaanderen een vrouw als verdachte aangehouden.


De gedwongen prostitutie zou hebben plaatsgevonden in Vlissingen. De verdachte heeft drie dagen vastgezeten en is meerdere keren verhoord. Omdat het onderzoek nog loopt, kan de politie nog geen verdere mededelingen doen over deze zaak.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een gast (2-12-2022 om 10:32)
Bram al je het goed leest staat er : een vrouw als verdachte aangehouden : vermoedelijk dat deze vrouw verdacht word iemand anders hiertoe gedwongen heeft. En dat gaan ze denk ik onderzoeken. Volgende keer goed lezen.
Drica (2-12-2022 om 09:01)
Ze is nu dus gewoon weer vrij begrijp ik>> De verdachte heeft drie dagen vastgezeten en is meerdere keren verhoord.
bram (2-12-2022 om 03:46)
De vrouw aangehouden? Denk in eerste instantie dat "zij" het slachtoffer is.. Gauw op zoek naar de echte daders, die deze vrouw hoogstwaarschijnlijk gedwongen hebben om seks te hebben met vooraf uitgekozen mannen. Goed straffen deze figuren !!
Cookie-instellingen beheren