Weerbericht:
Vanmiddag droog en perioden met zon. Vrij veel wind
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Gewonde bij steekpartij in Goes, dader voortvluchtig

Toegevoegd: 02-12-2022, 00.50 uur
De politie en ambulancemedewerkers hebben in de woning de gewonde vrouw onderzocht.
De politie en ambulancemedewerkers hebben in de woning de gewonde vrouw onderzocht.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Eugène Harthoorn

GOES – Bij een steekpartij in een woning in Goes is een vrouw gewond geraakt. Het slachtoffer hoefde niet mee naar het ziekenhuis.  De dader is nog voortvluchtig. 


De politie kreeg omstreeks 00.05 uur de melding binnen van een mogelijke steekpartij in een woning aan de ’s-Heer Hendrikskinderenstraat in Goes. Toen de politie en ambulancemedewerkers ter plaatse kwamen, bleek dat er daadwerkelijk iemand was gestoken. Een vrouw was gewond aan haar been.  De vrouw is door het ambulancepersoneel behandeld. De politie heeft van de vrouw een verklaring afgenomen.

De dader is er volgens de politie vandoor gegaan. Het gaat om een man van 25 jaar oud. De verdachte heeft een gezet postuur en droeg op het moment van het incident een blauwe spijkerbroek. 


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ewa (2-12-2022 om 04:49)
Word steeds gekker hierin Zeeland, mensen zijn beetje aant doordraaien om alles met met wapens te willen oplossen waar gaat dit heen, vertrouwen maar op dat overheid dit fenomeen zal gaan oplossen want je leest steeds vaker dat het hier doet gebeure
Cookie-instellingen beheren